magyarul deutsch
Kerti bútorok
Corfu Ülőgarnitúra Ár: 89.990,- Ft
Jellemzők: Műrattan barna kerti ülőgarnitúra. Szett tartalmaz: 2 db fotel 1 db kétszemélyes fotel 1 db asztal
Gyártó: Victoria »
 Gyártók: Victoria  
AKCIÓS TERMÉK x
Olight Warrior X Turbo V szett Ár: 92.700,- 84.900,- Ft
Jellemzők:
  1. 1100 lumen fényáram
  2. 1000 m hatótáv
  3.  1 db 5000 mAh-s 21700 elem -
  4. 250.000 kandela
  5. multifunkciós végkapcsoló -
  6. 5 év gyártói jótállás
  7. Egy dobozban minden egyben, ami a tökéletes fegyverlámpához szükséges: Warrior X Turbo tölthető lámpa, 1 db 5000 mAh 21700-as akkumulátor, USB-s mágneses töltő aljzat, mágneses lengőkapcsoló, mágneses szerelék, zöld és vörös szűrő. Az új Warrior X Turbo egy valódi új taktikai erőgép, ami kimagasló távolságokon is brillírozik. Kompakt méretei mellett 1100 lumen fényáram segíti hozzá az 1000 m-es hatótáv eléréséhez. Mindemellett professzionális programozása lehetővé teszi, hogy ugyanezt az energiát alacsonyabb fényerőn akár 12.5 órán keresztül képes nyújtani. Mindemellett pedig a Warrior X széria számtalan jellemzőjével rendelkezik. Az egyszerű és agresszív tervezés megerősíti az újdonság taktikai identitását. A már sokat bizonyított mágneses végkapcsoló egyszerre többfunkciós kapcsoló, mágneses töltőtalp és az opcionálisan rendelhető mágneses lengőkapcsoló csatlakozó pontja. Legyen szó vadászatról, túrázásról, vagy őrző-védő feladatról,ezután nem kell nagyméretű lámpát magunkkal cipelnünk, ha messzire szeretnénk világítani!
  8. A módosított kivitelű 1100 lumenes LED jól fókuszált fénysugara ideális a különösen nagy távolságok bevilágítására. A lámpa hideg fényt ad, melynek köszönhetően kiválóan megfigyelhetőek a részletek és a színek. Bekapcsolása a lámpatest végén elhelyezett multifunkciós taktikai kapcsolóval történik, ahol a fényerő szintje is változtatható.
  9.  A lámpa memóriája megjegyzi az utoljára használt fényerőszintet, emiatt nem kell újra üzemmódot váltani visszakapcsoláskor.
vásárlás »