magyarul deutsch
Optika
Bresser 8 40 távcső Ár: 17.890,- Ft
Jellemzők:
 1. A BRESSER Hunter 8x40 egy kompakt és praktikus távcső, amely tökéletes társ szinte bármilyen szabadtéri tevékenységhez. A Porro prizmás optikai kialakításnak, a teljes bevonattal rendelkező optikának és tömör mechanikának köszönhetőena távcső kiváló képreplikációt tesz lehetővé, tiszta és világos képet biztosít még rossz fényviszonyok között is. Az objektív rekesznyílása és a nagyítás megfelelő aránya lehetővé teszi a megfigyeléseket a hajnali fázisokban. Dioptria állítható és összehajtható gumírozott szemkagylók tartoznak hozzá.
 2. A BRESSER Hunter 8x40 praktikus és érintésmentes felülete kényelmes fogást biztosít. Az állványcsatlakozás ezekhez a modellekhez szabványos.
 3.  JELLEMZŐK Alkalmazási terület: sport, természet, túrázás központi fókusz állítás
 4. Extrák: Állvány adapter menet, Gumi páncélozás BaK-7 üveganyagból készült prizma és lencse anyagok
 5.  Az optikai felületek teljesen kék színűek
 6. Középkerék fókuszálás
 7. Egyedi szemlencse dioptria beállítás
 8.  Állvány adapter menet Robusztus, gumi páncélozott test
Gyártó: Bresser »
 

Leica Noctivid 8 42 Ár: 915.000,- Ft
Jellemzők:
 1. A Noctivid a valaha készített legjobb LEICA távcső A lenyűgöző plaszticitás a legjobb fényszóródás-csökkentés, a határozott kontraszt és a nagy fényáteresztő-képesség tökéletes egyensúlyának köszönhető.
 2. A legjobb benyomás már első pillantásra a színhűség új dimenziója. Semleges színvisszaadás, közel a tökéletességhez.
 3. A szinte páratlan brillanciával és a kristálytiszta, éles körvonalakkal a legjobb megfigyelésben lesz részünk már az első pillantásra. Megfigyelésre teremtve A hosszú, 19 mm-es betekintési távolsághoz alkalmazott széles okulár páratlanul gyors és a legkényelmesebb megfigyelést szolgálja.
 4. Ideális áttekintés és mélyreható bepillantás A látómező és a közeli élességsík továbbfejlesztése hozzájárult a közeli környezet tökéletes áttekintéséhez és az igen távoli látványba történő mélyreható betekintésre. Az elegancia együtt jár a kompakt kialakítással
 5.  A keskeny tubusok rövid és kiegyensúlyozott kialakítással kényelmesen illeszkednek tenyerünkbe.
 6. A MEGFIGYELÉS MEGTAPASZTALÁSA: A lencse- és prizmarendszerek ÚJ és több üveganyaga, minden üvegfelület ÚJ formája, a bevonatok ÚJ anyagai és eljárásai, valamint a legújszerűbb fényterelő rendszer a következőket eredményezik: Lenyűgözően plasztikus, szinte 3D minőségű kép Tiszta kontraszt és pengeéles körvonalak A színhűség új dimenziója és lenyűgöző képbrillancia Nagy fényáteresztő-képesség a teljes hullámhossz-tartományban A legjobb benyomás első pillantásra
 7. A MEGFIGYELÉS ÉLMÉNYE: Mi jellemzi az ÚJ okulár geometriáit, a széles betekintési felületet, a közeli élességsíkot és a széles látómezőt? Rendkívül gyors és a legkényelmesebb megfigyelés A közeli környezet tökéletes áttekintése és az igen távoli látvány mélyreható megfigyelése Szemüvegeseknek előnyös a teljes látómező tökéletes és gyors áttekintéséhez Többet el sem akarjuk venni szemünktől a távcsövet!
 8. MECHANIKA A MEGFIGYELÉS SZOLGÁLATÁBAN: Keskeny, igen kompakt, rövid felépítésű tubusok új, szabadalmaztatott, robusztus, jól rejtőzködő, megbízható mechanikával: A távcső kiegyensúlyozott kialakításával kényelmesen illeszkednek tenyerünkbe Robusztus és erős magnézium ház új fejlesztésű, saját szabadalom alapján gyártott, igen szilárd lakkozással A dioptria ablak közvetlenül az élességállító tárcsa felső részénél található Fekete színű, stílusos, letisztult formájú és a lényegre összpontosító!
 9. NOCTIVID – az optikai non plus ultra Elbűvölő képplaszticitás, szinte 3D kép, életre szóló látásélmény. A prémium binokulárokat a természet ihleti. Minden környezetben és fényviszonyoknál a maximális eredményt és élményt nyújtó jellemzők tökéletes egyensúlya és kombinációjával találkozunk – akárcsak magában a természetben! A továbbfejlesztett optikai rendszer kristálytiszta, igen éles, kiválóan kontrasztos, a színi aberrációktól minimalizált képminőséget nyújt.
 10. Az eredmény: páratlan brillancia. Keskeny tubusok és könnyen elérhető kezelőelemek. A rövid felépítés kiegyensúlyozott tartást és fáradságmentes megfigyelést biztosít.
Gyártó: Leica »
 Gyártók: Bresser   Leica  
AKCIÓS TERMÉK x
Basic póló Ár: 1.990,- 500,- Ft
Jellemzők: Jó minőségű közepes súlyú póló. Nyakrész 5% elasztán hozzáadásával , szalagos megerősítés a nyak és váll részen. Törzsrész oldalvarrás nélkül. Anyagösszetétel: 100% pamut 160g/m2
vásárlás »