magyarul deutsch
Új termékeink
Hegyi hátizsák Ár: 17.490,- Ft
Jellemzők:
 1. Strapabíró és erős anyagú, 25L tárolókapacitással rendelkező Bundeshwehr - hegyivadász hátizsák, mely alkalmas választás lehet hétköznapi használatra, vagy szabadidőd tevékenységekhez is.
Gyártó: M-TRAMP »
 

A galléros póló Ár: 2.590,- Ft
Jellemzők: 100% pamut galléros póló zöld színben
Gyártó: Gildna »
 

Thermacell MR300 kézi szúnyogriasztó készülék fekete Ár: 13.400,- Ft
Jellemzők:
 1. A Thermacell szúnyogriasztó készülék 21 m?-es hatókörben távol tartja a szúnyogok, egyéb vérszívó rovarok hadát.
 2. Hasznos eszköz horgászoknak, kempingezőknek, vadászoknak egyaránt. A krémekkel és spray-kel ellentétben ez az eszköz nem terheli a bőrt különféle hatóanyagokkal, nem vált ki allergiás reakciókat.
 3. Speciális hatóanyaga az Amerikai Egyesült Államok hadserege által tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett d-cis/trans-alletrin (21,97%). A készüléket a mai napig használják a hadászatban, a Közel-Kelet háborús területein.
 4. A szúnyogok távol tartását egy speciális anyaggal átitatott lapka végzi, melyből melegítés hatására kezdődik a kipárolgás. Egy kis méretű bután palack melegíti a lapkát, mely a készülék belsejében található. Bekapcsolása roppant egyszerű, típustól függően a készülék nyakán egy gyűrű elfordításával, vagy egy gomb megnyomásával történik.
 5. A készülék kikapcsolásakor a melegítés abba marad, a kipárolgás megszűnik, így a lapka más alkalommal újra használható, amíg ki nem szárad.
 6. Egy lapka 4 órára biztosítja a kellemes, szúnyogmentes környezetet, a patron pedig 12 órán át képes melegíteni. Formaterve és praktikus mérete révén tenyérbe simul, bárhová magunkkal vihető. Hasznos társ a mindennapokban, legyen szó kirándulásról, vadászatról, kertészkedésről, vagy akár kültéri baráti együttlétekről. Hátizsákon rögzítve a vadon felfedezése is biztonságosabb lesz. Megdöntve is kifejti hatását, nem muszáj függőlegesen üzemeltetni.
 7.  A lapkák és a bután palack külön is kapható különböző kiszerelésben akár 120 órás védelmet biztosító csomagban is.
 8.  Tartozékok: 1 db készülék 1 db patron 3 db lapka
Gyártó: Thermacell »
 

Himzett szarvas grafikás baseball sapka Ár: 3.490,- Ft
Jellemzők: Zöld baseball sapka narancssárga szarvas himzéssel
Gyártó: M-TRAMP »
 

Himzett hal grafikás baseball sapka Ár: 3.490,- Ft
Jellemzők: Zöld baseball sapka hal himzéssel
Gyártó: M-TRAMP »
 

Az új zsebes rövidnadrág Ár: 7.990,- Ft
Jellemzők:
 1. 100% Pamut oldalt zsebes rövidnadrág.
 2. A pamut egy természetes szál, légáteresztő, kényelmes és sokoldalú. Gyakran találkozhatunk vele szintetikus szálak keverékével, amelyek a ruházat jobb rugalmasságát biztosítsák. + légáteresztő + kellemes és nem irritálja a bőrt
 3.  Tipp: A mosás előtt jobb az adott ruhadarabot kifordítani, hogy elkerülje a bolyhosodást. A pamut kibírja a magasabb hőmérsékletet is, így a 100 % pamutból készült szövetek 60°-ig moshatók, a pamut más alkotóelemekkel kevert szövetei 40°C-ig.
Gyártó: Loshan »
 

Bresser 8 40 távcső Ár: 17.890,- Ft
Jellemzők:
 1. A BRESSER Hunter 8x40 egy kompakt és praktikus távcső, amely tökéletes társ szinte bármilyen szabadtéri tevékenységhez. A Porro prizmás optikai kialakításnak, a teljes bevonattal rendelkező optikának és tömör mechanikának köszönhetőena távcső kiváló képreplikációt tesz lehetővé, tiszta és világos képet biztosít még rossz fényviszonyok között is. Az objektív rekesznyílása és a nagyítás megfelelő aránya lehetővé teszi a megfigyeléseket a hajnali fázisokban. Dioptria állítható és összehajtható gumírozott szemkagylók tartoznak hozzá.
 2. A BRESSER Hunter 8x40 praktikus és érintésmentes felülete kényelmes fogást biztosít. Az állványcsatlakozás ezekhez a modellekhez szabványos.
 3.  JELLEMZŐK Alkalmazási terület: sport, természet, túrázás központi fókusz állítás
 4. Extrák: Állvány adapter menet, Gumi páncélozás BaK-7 üveganyagból készült prizma és lencse anyagok
 5.  Az optikai felületek teljesen kék színűek
 6. Középkerék fókuszálás
 7. Egyedi szemlencse dioptria beállítás
 8.  Állvány adapter menet Robusztus, gumi páncélozott test
Gyártó: Bresser »
 

Leica Noctivid 8 42 Ár: 915.000,- Ft
Jellemzők:
 1. A Noctivid a valaha készített legjobb LEICA távcső A lenyűgöző plaszticitás a legjobb fényszóródás-csökkentés, a határozott kontraszt és a nagy fényáteresztő-képesség tökéletes egyensúlyának köszönhető.
 2. A legjobb benyomás már első pillantásra a színhűség új dimenziója. Semleges színvisszaadás, közel a tökéletességhez.
 3. A szinte páratlan brillanciával és a kristálytiszta, éles körvonalakkal a legjobb megfigyelésben lesz részünk már az első pillantásra. Megfigyelésre teremtve A hosszú, 19 mm-es betekintési távolsághoz alkalmazott széles okulár páratlanul gyors és a legkényelmesebb megfigyelést szolgálja.
 4. Ideális áttekintés és mélyreható bepillantás A látómező és a közeli élességsík továbbfejlesztése hozzájárult a közeli környezet tökéletes áttekintéséhez és az igen távoli látványba történő mélyreható betekintésre. Az elegancia együtt jár a kompakt kialakítással
 5.  A keskeny tubusok rövid és kiegyensúlyozott kialakítással kényelmesen illeszkednek tenyerünkbe.
 6. A MEGFIGYELÉS MEGTAPASZTALÁSA: A lencse- és prizmarendszerek ÚJ és több üveganyaga, minden üvegfelület ÚJ formája, a bevonatok ÚJ anyagai és eljárásai, valamint a legújszerűbb fényterelő rendszer a következőket eredményezik: Lenyűgözően plasztikus, szinte 3D minőségű kép Tiszta kontraszt és pengeéles körvonalak A színhűség új dimenziója és lenyűgöző képbrillancia Nagy fényáteresztő-képesség a teljes hullámhossz-tartományban A legjobb benyomás első pillantásra
 7. A MEGFIGYELÉS ÉLMÉNYE: Mi jellemzi az ÚJ okulár geometriáit, a széles betekintési felületet, a közeli élességsíkot és a széles látómezőt? Rendkívül gyors és a legkényelmesebb megfigyelés A közeli környezet tökéletes áttekintése és az igen távoli látvány mélyreható megfigyelése Szemüvegeseknek előnyös a teljes látómező tökéletes és gyors áttekintéséhez Többet el sem akarjuk venni szemünktől a távcsövet!
 8. MECHANIKA A MEGFIGYELÉS SZOLGÁLATÁBAN: Keskeny, igen kompakt, rövid felépítésű tubusok új, szabadalmaztatott, robusztus, jól rejtőzködő, megbízható mechanikával: A távcső kiegyensúlyozott kialakításával kényelmesen illeszkednek tenyerünkbe Robusztus és erős magnézium ház új fejlesztésű, saját szabadalom alapján gyártott, igen szilárd lakkozással A dioptria ablak közvetlenül az élességállító tárcsa felső részénél található Fekete színű, stílusos, letisztult formájú és a lényegre összpontosító!
 9. NOCTIVID – az optikai non plus ultra Elbűvölő képplaszticitás, szinte 3D kép, életre szóló látásélmény. A prémium binokulárokat a természet ihleti. Minden környezetben és fényviszonyoknál a maximális eredményt és élményt nyújtó jellemzők tökéletes egyensúlya és kombinációjával találkozunk – akárcsak magában a természetben! A továbbfejlesztett optikai rendszer kristálytiszta, igen éles, kiválóan kontrasztos, a színi aberrációktól minimalizált képminőséget nyújt.
 10. Az eredmény: páratlan brillancia. Keskeny tubusok és könnyen elérhető kezelőelemek. A rövid felépítés kiegyensúlyozott tartást és fáradságmentes megfigyelést biztosít.
Gyártó: Leica »
 

Az új vadászpóló Heather Ár: 1.590,- Ft
Jellemzők:
 1. Új vadászpólóink a modern divat jegyében került kialakításra, figyelembe véve a kényelmet és a megfelelő anyagösszeállítást.
 2. Anyag: 50% pamut, 50 % poliéster (rugalmas kialakítás végett)
 3.  Szín: melír keki zöld
Gyártó: Gildna »
 

Digit vadásznadrág Ár: 11.990,- Ft
Jellemzők:
 1. Modern digit terepszínű nadrág, praktikus zsebekkel.
 2.  Anyag: 65% poliészter, 35% pamut
Gyártó: M-TRAMP »
 

4 Stable Stick Bush Essential löbot Ár: 34.900,- 29.900,- Ft
Jellemzők:
 1. 165-185cm közötti magasságú lövészeknek ideális
 2. 83 cm szállítási méret
 3. 837 gramm
 4. monopodként is használható
 5. Cserkelő és nagyvad vadászat során rendkívül nagy hasznát vehetjük egy minőségi, stabil, könnyű lőbotnak.
 6. A 4 Stable Stick lőbotok kitűnően ötvözik ezeket a tulajdonságokat, biztonságos, stabil célzást tesznek lehetővé
 7. . A „Bush ESSENTIAL" változat mindössze 837 gramm.
 8.  A 4 részből álló lőbot alkalmas álló testhelyzetből történő lövésre, és a keresőtávcsővel történő bírálat során, mindkét kezünkkel elengedhetjük a lőbotot úgy, hogy fegyverünk azon fekszik.
 9. Összeszerelve 162 cm hosszú.
 10. Használata egyszerű és biztonságos.
 11.  A szállítási hossza pedig mindössze 83 cm.
 12. Anyaghasználat:
  üvegszál erősítésű alumínium 6061T6
Gyártó: 4StableStick »
 

Olight Warrior X Turbo V szett Ár: 92.700,- 84.900,- Ft
Jellemzők:
 1. 1100 lumen fényáram
 2. 1000 m hatótáv
 3.  1 db 5000 mAh-s 21700 elem -
 4. 250.000 kandela
 5. multifunkciós végkapcsoló -
 6. 5 év gyártói jótállás
 7. Egy dobozban minden egyben, ami a tökéletes fegyverlámpához szükséges: Warrior X Turbo tölthető lámpa, 1 db 5000 mAh 21700-as akkumulátor, USB-s mágneses töltő aljzat, mágneses lengőkapcsoló, mágneses szerelék, zöld és vörös szűrő. Az új Warrior X Turbo egy valódi új taktikai erőgép, ami kimagasló távolságokon is brillírozik. Kompakt méretei mellett 1100 lumen fényáram segíti hozzá az 1000 m-es hatótáv eléréséhez. Mindemellett professzionális programozása lehetővé teszi, hogy ugyanezt az energiát alacsonyabb fényerőn akár 12.5 órán keresztül képes nyújtani. Mindemellett pedig a Warrior X széria számtalan jellemzőjével rendelkezik. Az egyszerű és agresszív tervezés megerősíti az újdonság taktikai identitását. A már sokat bizonyított mágneses végkapcsoló egyszerre többfunkciós kapcsoló, mágneses töltőtalp és az opcionálisan rendelhető mágneses lengőkapcsoló csatlakozó pontja. Legyen szó vadászatról, túrázásról, vagy őrző-védő feladatról,ezután nem kell nagyméretű lámpát magunkkal cipelnünk, ha messzire szeretnénk világítani!
 8. A módosított kivitelű 1100 lumenes LED jól fókuszált fénysugara ideális a különösen nagy távolságok bevilágítására. A lámpa hideg fényt ad, melynek köszönhetően kiválóan megfigyelhetőek a részletek és a színek. Bekapcsolása a lámpatest végén elhelyezett multifunkciós taktikai kapcsolóval történik, ahol a fényerő szintje is változtatható.
 9.  A lámpa memóriája megjegyzi az utoljára használt fényerőszintet, emiatt nem kell újra üzemmódot váltani visszakapcsoláskor.
Gyártó: Olight »
 

Szalonka grafikás póló csomag síppal Ár: 10.300,- 9.000,- Ft
Jellemzők:
 1. Csomag tartalma:
 2. 2db Szalonka grafikás póló (homok és keki színben) 3.500,- Ft/db ár helyett 3.000,- Ft/db
 3.  1 db Szalonkahívó síp 3.300,- Ft/db helyett 3.000,- Ft/db
 4. 100% pamut pólóinkra Boros Zoltán szalonka grafikája került, modern nyomástechnikával.
 5. Hubertus szalonkahívó síp cseresznyefából készült. Kérem a pólók méretét szíveskedjen kiválasztani!
Gyártó: Vasi Zsarátnok »
 

2Wolfs FOREST lespárna Ár: 7.300,- Ft
Jellemzők: Összehajtható lespárna meleg béléssel. Méret: 50 cm x 27 cm
Gyártó: 3gen »
 

A magyar ötös grafikás hosszú ujjú póló Ár: 3.890,- 1.945,- Ft
Jellemzők:
 1. 100% pamut hosszú ujjú vadászpólónkra Boros Zoltán Magyar ötös grafikája került modern eljárással nyomásra, egyedi megjelenést kölcsönözve viselőjének.
Gyártó: Vasi Zsarátnok »
 

Supersoft polár vadászkabát Ár: 20.990,- Ft
Jellemzők: Extra puha meleg polár végig zipzáros kabát vállrészen erősítéssel.
Gyártó: M-TRAMP »
 

Az Új Vadkacsa himzéses polár sapka Ár: 1.875,- Ft
Jellemzők: Himzett polár sapka.
Gyártó: M-TRAMP »
 

Az Új Szarvas himzéses polár sapka Ár: 1.875,- Ft
Jellemzők: Polár sapka szarvas himzéssel zöld színben
Gyártó: M-TRAMP »
 

Thermo térdzokni Ár: 1.900,- Ft
Jellemzők: 45% pamut tartalmú kevertszálas térdzokni.
Gyártó: M-TRAMP »
 

Zippzáros kötött pulóver Ár: 8.890,- Ft
Jellemzők: Végig zipzáros melírszálas kötött pulóver.
Gyártó: Vasi Zsarátnok »
 Gyártók: 3gen   4StableStick    Bresser   Gildna   Leica   Loshan   M-TRAMP   Olight   Thermacell   Vasi Zsarátnok  
AKCIÓS TERMÉK x
Legjobb vadász feliratu diszpárna Ár: 3.290,- 2.590,- Ft
Jellemzők:
 1. Polár puha párna "Legjobb vadász " felirattal, szarvasos hímzéssel. Kiváló ajándékötlet!
 2.  Méret: 35x35 cm
 3.  Anyag: Pille polár
 4. Bélés: vágott szivacs
vásárlás »